Obavijest o odvozu glomaznog otpada

foto: Pixabay

Komunalno poduzeće Papuk i ove godine organizira odvoz glomaznog otpada na području grada Orahovice i susjednih općina Čačinci i Zdenci. Kako stoji u obavijesti glomazni otpad odvozit će se i nadalje jednom godišnje i to prema planu i rasporedu odvoza. Tako će se glomazni otpad na području Orahovice odvoziti od 10. do 12. svibnja, dok će se u prigradskim orahovačkim naseljima odvoziti 13. svibnja.

Stanovnicima Bukvika, Humljana, Pušine i Slatinskog Drenovca i Starog Sela (Čačinci) glomazni otpad odvozit će se 16. svibnja, a u Čačincima, Paušincima, Brezovljanima i Rajnom Polju 20. svibnja, dok je odvoz s područja općine Zdenci planiran za 23. svibnja.

U obavijesti koju je uputilo Komunalno poduzeće Papuk navedene su i lokacije spremnika za odvojeno sakupljanje komunalnog otpada na javnoj površini, a to su Orahovici iduće ulice:
Ulica Petra Preradovića, Stjepana Radića( u blizini škole), Kralja Zvonimira( Doljani), Riječani( park Rajčula), Manastirska ulica( Kod doma u Duzluku).

U prigradskim naseljima Donja Pištana, Nova i Stara Jošava, Crkvari i Dolci, spremnici se nalaze u blizini Mjesnih domova.